LimburgActueel.beMitsubishi Outlander Plugin nieuw paradepaardje bij V.J.B. Motors

Door Advertentieservice - 14 januari 2014 - 3500 - Publi

V.J.B. Motors - een onafhankelijke familiale garage in Hasselt met meer dan dertig jaar ervaring en verdeler van Mitsubishi en Subaru - pakt uit met een nieuw paradepaardje, de Mitsubishi Outlander Plugin Hybrid (PHEV). Deze wagen is de eerste 4x4 plug-in hybride SUV met een CO2-uitstoot van slechts 44 g/km met een Voordeel Alle Aard van slechts 146,16 euro bruto per maand en 100 % fiscaal aftrekbaar. Met dit model bewijst Mitsubishi dat het al veertig jaar voor innovatie op de Europese markt staat.

Mitsubishi Outlander Plugin nieuw paradepaardje bij V.J.B. MotorsEen plug-in hybride is een hybride waarvan de batterijen volledig kunnen opgeladen worden via het stopcontact. De nieuwe Outlander PHEV van Mitsubishi, de allereerste plug-in hybride SUV ter wereld, is vanaf 16 januari te testen bij V.J.B. Motors aan de Prins-Bisschopssingel 4074 in Hasselt. Het is een krachtige 4 x 4 met een lage CO²-uitstoot van 44 g/km, een verbruik van amper 1,9 liter en een geremd trekvermogen van 1500 kg. Bijzonder sterk is ook zijn actieradius van meer dan 800 kilometer.

Dit nieuwe uithangbord van Mitsubishi wordt aangedreven door een 2.0 liter benzinemotor en twee 60 KW elektromotoren. De Mitsubishi Outlander Plugin Hybrid is één van de weinige plug-ins die de batterij al rijdend kan opladen. Het voertuig haalt een maximumsnelheid van 166 kilometer per uur en trekt in 9,9 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur. De wagen is 100 % fiscaal aftrekbaar, je betaalt slechts 146,16 VAA bruto per maand en is hierdoor fiscaal gunstiger in aankoop dan zijn diesel-variant.

Deze innovatieve en luxueuze wagen bevat onder meer een gemotoriseerde kofferklep, een elektrisch bedienbaar schuifdak, een lederen interieur met een elektrisch verstelbare bestuurderszetel en zetelverwarming, een achteruitcamera, een navigatiesysteem en gepolijste 18” lichtmetalen velgen.

De aankoop van een Mitsubishi Outlander Plugin Hybrid bij V.J.B. Motors, de referentie in Limburg, staat garant voor een excellente service. De ervaring en kennis van het familiaal bedrijf wordt dagelijks in de praktijk omgezet door een team gepassioneerde mekaniekers. De gepersonaliseerde en familiale aanpak zorgt ervoor dat u zich onmiddellijk thuis zal voelen bij V.J.B. Motors.
V.J.B. Motors nv
Prinsbisschopssingel 4074 
3500 Hasselt
011 28 33 90
www.vjbmotors.be


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150