LimburgActueel.beAxelle Red op 14 november in Cultuurcentrum Hasselt

Door - 03 mei 2013 - 3500 - Cultuur

Na het eerder aangekondigde concert van Amatorski op 12 oktober, maakt het cultuurcentrum van Hasselt een tweede concert bekend voor volgend seizoen. Axelle Red komt op 14 november naar haar geboortestad. Dinsdag start de ticketverkoop.

Axelle Red op 14 november in Cultuurcentrum HasseltAxelle Red keert na de tentoonstelling in het Modemuseum en het pre-releaseconcert in Muziekodroom dus opnieuw terug naar haar geboortestad Hasselt. Ze trakteert ons op een sprankelende wandeling doorheen haar carrière: van Sensualité tot Rouge ardent. Begin maart, twintig jaar na haar debuutalbum Sans plus attendre, bracht Axelle Red Rouge ardent uit. Na amper twee weken behaalde het album al goud.

Samen met haar getalenteerde muzikanten plant ze op donderdag 14 november een feestje waar pop, folkrock, Memphis soul en Motown hoogtij zullen vieren.


De voorverkoop voor dit exclusieve concert start op dinsdag 7 mei 2013 om 10 uur. Ons advies: niet twijfelen, gezien de gouden status van ‘Rouge Ardent’ en de uitverkochte releaseconcerten in de AB en Roma in Brussel. De toegangsprijs bedraagt 34 euro.

Reservatie: cultuurcentrum Hasselt, Kunstlaan 5 – 3500 Hasselt - 011 22 99 33 - plaatsbespreking@ccha.be


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139