Het is vandaag Woensdag, 29 Maart 2017

Herbert Flack in Limburgse theaters met ‘De dame met het hondje’ (+ audio)

Dit theaterseizoen trekt acteur Herbert Flack, bekend van zijn rol als inspecteur Van Inn in de televisiereeks Aspe, opnieuw de theaterzalen in. Samen met actrice Katrien De Becker brengt hij het romantische verhaal van Anton Tsjechov: ‘De dame met het hondje’.  LimburgActueel sprak met de acteurs naar aanleiding van hun komst naar het Cultuurcentrum in Hasselt op 26 februari.

Herbert Flack in Limburgse theaters met ‘De dame met het hondje’ (+ audio)
(foto: Luc Monsaerts)‘De Dame met het hondje’ vertelt het verhaal van een oudere bankier en een jonge, onervaren vrouw, die elkaar ontmoeten in de mondaine badplaats Jalta. Ze zijn beiden ongelukkig in hun huwelijk en al snel worden we de bevoorrechte getuige van een ontluikende idylle.

Naast Herbert Flack zien we actrice Katrien De Becker. Zij speelde eerder bij Theater Antigone, Arca en De Paardenkathedraal. ‘De Dame met het hondje’ is prikkelend puur kostuumtheater over de pijn onder het vel.

‘De Dame met het hondje’ in Limburg: 26/02 CC Hasselt (15 uur) - 01/03 CC Lanaken - 16/03 CC Bree - 17/03 CC Overpelt (14 uur).