LimburgActueel.beAngelo Bruno verlaat politiek omwille van gezondheidsredenen

Door Redactie - 22 november 2018 - 3600 - Politiek

Angelo Bruno, Genks schepen van werk en lijstrekker van PROgenk in oktober 2018, zet een punt achter zijn politieke loopbaan. "Ik was 12 jaar lang politiek actief bij Progenk, eerst 6 jaar in de gemeenteraad en daarna 6 jaar als schepen. Een mooi parcours, vooral doordat je merkt dat je in de politiek een positief verschil kan maken voor veel Genkenaren." 

Angelo Bruno verlaat politiek omwille van gezondheidsredenen
Foto: sociale media A.B."Het laatste jaar was de werkdruk zeer hoog. De combinatie van politiek en ondernemer zijn wegen op mijn gezondheid. De negatieve berichtgeving en perceptie in de pers over mijn activiteiten als ondernemer hebben mij en mijn familie diep geraakt."

"De drukke campagne voor oktober heeft mijn gezondheidssituatie zeker niet verbeterd. Mijn arts raadt mij aan om het tempo van mijn beroepsleven wat te verlagen. Tijdens mijn verlof, de voorbije twee weken, heb ik dan ook samen met mijn gezin, nagedacht over de toekomst. Nu kies ik er voor om tijd te maken voor mijn gezondheid, familie en vrienden. Op vraag van mijn partijvrienden, zal ik met mijn ervaring nog 6 maanden de nieuwe schepenen van PROgenk ondersteunen in de start van hun nieuwe opdracht."

"Ik bedank al mijn kiezers en de Genkenaren voor het vertrouwen die zij in mij stelden. De voorbije jaren zijn er heel wat politieke talenten bij PROgenk aan de oppervlakte gekomen. Ik ben er zeker van dat er een ploeg klaar staat om verder te werken aan onze programmapunten voor een warm Genk. Mijn dank en waardering gaan dan ook uit naar mijn vrienden van PROgenk én aan onze coalitiepartner. In het bijzonder bedank ik Wim Dries voor de fijne en constructieve samenwerking."


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150