LimburgActueel.beGriet Vanhees ambassadrice van paardenshow Cavalluna

Door Redactie - 19 november 2018 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Griet Vanhees uit Hasselt stond vroeger vaak op de covers en haar opgebouwde tv- en presentatie-ervaring komt goed van pas in haar talrijke Facebook- en Instagram filmpjes, die massaal worden bekeken door haar volgers. In de wereld van glitter en glamour is media- en societyfiguur Griet Vanhees nog steeds een vaste waarde. Als fervent paardeliefhebster wordt ze nu het gezicht en de ambassadrice van het nieuwe paardenspektakel van Cavalluna 'World of Fantasy'.

Griet Vanhees ambassadrice van paardenshow Cavalluna
Foto: R.HermansGriet Vanhees uit Hasselt houdt van feestjes, maar nog meer van haar gezin. Daar steunt ze volop de carrière van haar man, racepiloot Anthony Kumpen en zorgt ze als een moederkloek voor hun drie kinderen. Ondertussen vindt Griet dat het terug tijd is voor me-time, dus toen ze de vraag kreeg om het gezicht en de ambassadrice te worden van ‘World of Fantasy’, het nieuwe paardenspektakel van CAVALLUNA, zei ze onmiddellijk ja.

Na eerdere uitverkochte voorstellingen en wereldwijd succes komt de grootst opgezette paardenshow ooit op 2 en 3 februari met een Nederlandstalige show in het Antwerpse Sportpaleis Op 16 en 17 maart kan het Franstalige publiek terecht in Vorst Nationaal voor een aangepast spektakel. Voor wie houdt van prachtige paarden in een schitterende show, zijn deze voorstellingen van wereldklasse een absolute must-see. Tickets voor de nieuwe CAVALLUNA-show ‘World of Fantasy’ bestel je nu op www.teleticketservice.com.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150