LimburgActueel.beCorendon voorziet verdubbeling passagiers op M-A Airport

Door Redactie - 11 oktober 2018 - 2222 - Toerisme

Afgelopen zomerseizoen reisden er reeds 100.000 Corendon gasten vanaf Maastricht Aachen Airport naar zonnige oorden. Corendon verwacht komend zomerseizoen dit aantal te verdubbelen en zo’n 200.000 vakantiegangers vanuit Maastricht naar hun vakantiebestemming te brengen en weer terug naar de Limburgse luchthaven. Verder zal Corendon deze winter ook rechtstreeks vliegen naar Gambia en een tweede toestel stationeren op het vliegveld van Maastricht tussen april en oktober 2019.

Corendon voorziet verdubbeling passagiers op M-A Airport
Foto: Corendon“In het nieuwe zomerseizoen vliegt Corendon voorlopig naar zeventien bestemmingen vanuit Maastricht, maar de frequentie van de vluchten wordt wel vergroot", aldus CEO Steven van der Heijden. Zo zal er meerdere keren per week gevlogen worden naar bepaalde steden. Bovendien zou het kunnen dat er in de komende weken nog een aantal bestemmingen aan het aanbod worden toegevoegd. In het winterseizoen vergrootte Corendon reeds haar aanbod op de Limburgse luchthaven met de toevoeging van Gambia als nieuwe winterzonbestemming en een extra vlucht naar Antalya.

Ook passagiers vinden Maastricht Aachen Airport een aantrekkelijke luchthaven door de korte afstanden, korte wachttijden en de gratis parking voor Corendonvakantiegangers. "We zien nu dat de passagiers uit een steeds groter gebied komen. Voor België gaat het niet alleen om reizigers uit Limburg, maar ook vakantiegangers uit Oost-Brabant, Antwerpen en de provincie Luik weten de weg naar Maastricht Aachen Airport steeds beter te vinden. En dat aandeel kan nog verder omhoog."

Voor het komende winterseizoen zet Corendon volop in op Gambia met wekelijks rechtstreekse vluchten op Banjul. "Gambia is een fantastische vakantiebestemming, want de zon schijnt er altijd, de bevolking is erg gastvrij en je vindt er prachtige stranden." Voor het zomerseizoen van 2019 heeft Corendon voorlopig de volgende bestemmingen op de planning staan: Antalya, Kreta, Gran Canaria, Tenerife, Rhodos, Kos, Zakynthos, Hurghada, Bodrum, Mallorca, Faro, Corfu, Samos, Lesbos, Alghero, Palermo, Ohrid. Ibiza is in tegenstelling tot afgelopen seizoen niet opgenomen in het aanbod, maar dat kan nog wijzigen.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150