LimburgActueel.beGroots verjaardagsfeest in Ethias Theater voor 15 jaar Romeo's

Door Dominique Vreven - 09 oktober 2018 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Geen groots meezingfeest à la Zingpaleis dit jaar voor De Romeo’s! Want Chris, Gunther en Davy hebben besloten om hun 15-jarig bestaan te vieren met drie unieke verjaardagsconcerten, die plaatsvinden op 20 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg, 24 november in het Hasselts Ethias Theater en 30 november in het Kursaal van Oostende. Het wordt een chique, stijlvol verjaardagsfeest met talrijke gasten en verrassingen.

Groots verjaardagsfeest in Ethias Theater voor 15 jaar Romeo's
Foto: R.HermansDit jaar is het 15 jaar geleden dat Chris Van Tongelen en Davy Gilles meespeelden in de theatermusical Romeo & Julia. Backstage rijpte het idee van De Romeo’s en moeiteloos konden ze hun gemeenschappelijke kameraad Gunther Levi overtuigen om mee te doen. Het was het begin van een onwaarschijnlijk Romeo’s-avontuur, dat in een stroomversnelling kwam toen ze in het Nederlands begonnen te zingen. “Het ‘Naar de kermis’-duet met Laura Lynn bracht de kentering. Daarvoor waren ze ook al succesvol, maar waren ze eerder een non-stop partyband, die vooral Engelstalige en Duitstalige covers bracht. In die periode maakten ze naam en faam op bedrijfsfeesten. Ze stonden toen ook al geprogrammeerd in de tenten, maar dat nam pas een hoge vlucht toen ze echt succesvol waren in het Nederlands.

“Ik weet niet of ‘Viva De Romeo’s’ onze grootste hit is. Het is wel het bekendste nummer uit ons repertoire, maar best grappig dat het nooit voluit gespeeld is op radio en dat de single ook geen top 10-hit is geworden. De mensen kennen het en het zit in het collectief geheugen, maar dat is ook zo met ‘We gaan weer feesten’, of onze Zomerhit en MIA-winnaar ‘Vlaanderen feest'", zegt Chris Van Tongelen.

15 jaar De Romeo’s wordt in eerste instantie een dankbaarheidsfeest. Vlaanderen heeft de mannen de voorbije jaren intens gesteund en nu vinden zij dat het de hoogste tijd is om iets terug te doen. Ze bedanken daarom hun fans voor al die mooie jaren, met drie aparte verjaardagsconcerten.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150