LimburgActueel.beNieuw belevingsevenement in Genk: wandeltaferelen

Door Redactie - 05 juli 2018 - 3600 - Toerisme

C-mine in Genk is op zaterdag 15 september de uitvalsbasis voor de eerste Wandeltaferelen. Tijdens een wandeling van 10 kilometer langs prachtige Limburgse bossen en landschappen zullen de deelnemers onderweg twee keer kunnen proeven van lekkere voorgerechtjes. Bij aankomst in het sfeervolle foodie village in C-mine wordt in een gezellig kader, met de nodige randanimatie, het hoofdgerecht en dessert geserveerd.

 Nieuw belevingsevenement in Genk: wandeltaferelen
Foto: PixabayPeppe Giacomazza is de topchef met dienst tijdens Wandeltaferelen. Je kan hem kennen van zijn restaurant La Botte in Genk of van zijn programma op Njam TV. Peppe zijn roots liggen in Sicilië en hij zal dus zorgen voor een Italiaans smaakfestijn! “Ik ben vereerd om aan dit nieuwe belevingsevenement in eigen streek te mogen meewerken”, aldus Peppe. “Wandelen combineren met culinair genieten is a perfect match!”

“Genk is een sportstad. Wij brengen mensen in beweging. Tijdens Sport Is Happening bruist het deze zomer van de sportieve evenementen. Genk is een groene stad, met tal van verborgen parels om te voet te ontdekken. Als die elementen gecombineerd worden met de multi-culinaire gastronomie in Genk, dan ben ik fan! Ik kijk uit naar de eerste editie van Wandeltaferelen”, zegt burgemeester Wim Dries.

Wie op zaterdag 15 september wil genieten van een mooie wandeling van 10 kilometer, gecombineerd met een exclusief viergangenmenu, kan zich vanaf nu inschrijven via www.wandeltaferelen.be. Opgelet: er zijn maximaal 1.500 plaatsen beschikbaar voor deze unieke sportieve en culinaire totaalbeleving!


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150