LimburgActueel.be30 sporten op 9de Sportnacht van de Vrouw

Door Rony Maes - 06 juni 2018 - 3500 - Sport

Op vrijdag 8 juni vindt in Sporthal Alverberg in Hasselt de 9de editie plaats van de Sportnacht van de Vrouw. Deze sportnacht is de sportavond bij uitstek voor alle dames van Hasselt en omstreken. Dames van alle leeftijden kunnen hier komen kennismaken met een 30-tal verschillende sporten. De eerste sessies starten om 17u30 uur en er wordt afgesloten om middernacht.

30 sporten op 9de Sportnacht van de Vrouw
Foto: Roland HermansEr worden verschillende sporten aangeboden zoals groepslessen: bootcamp, piloxing, bollywood, zumba, kickboxx FIT, jump&bounce en bokwa, maar ook rustigere sporten zoals pilates en yoga komen aan bod. Gloednieuw dit jaar zijn de initiaties Hoola Hoop, Obstacle Run Training en Tabata. Verder kan je deelnemen aan sessies zelfverdediging, tafeltennis, voetbal... Er wordt tevens samengewerkt met tennisclub Excelsior, die vlak naast de Alverberg ligt. Hier kunnen zowel beginnende als gevorderde tennissters in een gezellige sfeer een balletje slaan.

'Cooling down' kan aan de cava- en cocktailbar, waar je ook kan genieten van een gezond hapje. Elke vooraf ingeschreven deelneemster ontvangt een leuke goodiebag en doorlopend kan je waardevolle prijzen winnen. Dames kunnen ook dit jaar weer kiezen voor een VIP-behandeling met een glaasje cava/fris en een exclusief sporttopje.

"Als schepen van Sport wil ik zo veel mogelijk Hasselaren aan het sporten krijgen", legt schepen van Sport Habib El Ouakili uit. "Dat doen we door in te zetten op sport in de breedte, maar ook door sport op maat. Door ons tijdens zo'n avondje exclusief te richten op vrouwen, kunnen we een publiek aanspreken dat anders misschien niet zo snel de stap zou zetten. Dat we nu al aan de 9de editie zitten bewijst overigens het succes van de Sportnacht van de Vrouw, die vooral een feestelijke belevenis is voor de deelnemers."

Inschrijven op voorhand of ter plaatse : www.sporthasselt.be of telefonisch op (011) 23 94 50
Prijs: voorverkoop: 4 euro (toegang) / VIP-pakket: 11 euro (toegang + tanktop + glaasje cava/fris)
Aan de kassa: 5 euro (toegang) / VIP-pakket: 13 euro (toegang+ tanktop + glaasje cava/fris)


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150