LimburgActueel.beHeuse primeur: internationaal wandelvoetbaltornooi KRC Genk

Door Redactie - 06 juni 2018 - 3600 - Sport

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni vindt er een heuse primeur plaats op de velden van de Jos Vaessen Talent Academy. Senior Army organiseert er samen met KRC Genk, en met de steun van Voetbal Vlaanderen en Stad Genk, het eerste internationaal wandelvoetbaltornooi voor senioren. Lees er alvast meer over bij LimburgActueel.

Heuse primeur: internationaal wandelvoetbaltornooi KRC Genk
Foto: KRC GenkSenior Army is één van de 33 officiële supportersclubs van KRC Genk. Sinds 2014 is de vereniging passioneel bezig met wandelvoetbal, wat sedert enkele jaren resulteert in een jaarlijkse competitie met clubs uit binnen -en buitenland. Senior Army traint in de Genkse indoor hall en zorgt met de organisatie van wandelvoetbal niet alleen voor een gezonde activiteit voor haar 45 leden. Het wandelvoetbal is ook een waardevol sociaal moment voor actieve 60-plussers die samen bewegen en plezier maken.

Het tornooi wordt gespeeld op het kunstgrasveld van de Genkse jeugdacademie. Er nemen maar liefst 11 ploegen deel waaronder OHL Old Stars, Eendracht Stevoort, Gold Stars Heracles, Old Stars Nac Breda en natuurlijk Senior Army. Op vrijdag starten de wedstrijden om 14u00, op zaterdag om 10u. Op zaterdag om 14u00 speelt Senior Army bovendien een galawedstrijd tegen oud spelers van KRC Genk. De slotceremonie en prijsuitreiking is gepland op zaterdag om 17u00. Toegang voor toeschouwers is gratis.

 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150