LimburgActueel.beGroots aquapark opent deze zomer op Terhills Cablepark

Door Redactie - 01 juni 2018 - 3650 - Toerisme

Een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog, zet dit jaar de zomer spetterend in op het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem. De waterattractie laat 140 mensen per uur tegelijk klimmen over hindernissen, glijden over de kussens en genieten van een echt waterspektakel. Het aquapark opent eind juni en is toegankelijk voor iedereen vanaf acht jaar. Je kan er de hele zomer terecht tot en met september voor een dag vol waterplezier.

Groots aquapark opent deze zomer op Terhills Cablepark
Foto's: Terhills Cablepark"Het zonnetje is mooi meegenomen, maar is zeker niet noodzakelijk om uren waterpret te beleven op het waterpark", zegt Elke Venken van het Terhills Cablepark. "Als het parcours nat wordt, dan wordt het extra uitdagend en beleef je nog meer plezier met het overwinnen van de hindernissen. Wetsuits zijn inbegrepen in de prijs en houden je warm bij frisser weer."

De activiteit kan perfect als gezinsuitstap, maar is ook toegankelijk voor grotere groepen als teambuilding of simpelweg met vrienden. Één uur waterplezier kost 12 euro inclusief wetsuit, zwemvest en verzekering. Groepen vanaf tien personen betalen 10 euro per persoon. Je kan je plaatsje online reserveren, maar het is niet noodzakelijk.

"Het Terhills Cablepark is een belangrijke toeristische troef voor onze regio. Dit aquapark is een ideale vakantieactiviteit om in de zomermaanden te ontdekken. Samen met de waterski- en wakeboardkabel zorgt het voor een echt vakantiegevoel in eigen land. We kijken er naar uit om vanaf eind juni de sfeer op te snuiven", zegt burgemeester Lydia Peeters.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150