LimburgActueel.beNicola Philippaerts op dreef in Madrid

Door Redactie - 05 mei 2018 - 3670 - Sport

Nicola Philippaerts en H&M Harley vd Bisschop kunnen terugblikken op een ijzersterk weekend in Madrid, waar de vierde wedstrijd van de Longines Global Champions Tour georganiseerd werd. Nicola en Harley wonnen, samen met Ben Maher, als London Knights de teamcompetitie. Ook in de GP presteerden beide heren sterk. Ben Maher won de GP. Nicola Philippaerts eindigde als tweede.

Nicola Philippaerts op dreef in Madrid
Foto: PhilippaertsNicola Philippaerts heeft de goede vorm te pakken. Na een dubbele foutloze ronde vorige in de Landenprijs reed Nicola Philippaerts foutloos met de London Knights én deed hij er een dubbele foutloze ronde bovenop in de GP. Een knappe prestatie van de 24 jarige Limburger.

"Harley sprong écht fantastisch", glimlacht Nicola Philippaerts. "In de teamcompetitie sprong hij foutloos en dat motiveerde om er ook vol tegen aan te gaan in de GP. We reden een competitie met tien combinaties. Ik kwam als zevende aan de beurt en reed dezelfde tijd als de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Ben kwam als laatste aan de beurt en was ietsjes sneller. Vorige week deed H&M Chilli Willi het ook al fantastisch en nu neemt Harley over. Ik voel met gezegend met zo twee paarden."

"We blijven werken, trainen en lassen de nodige rustpauzes in, in de hoop dat ze op die manier hun vorm nog lang kunnen vasthouden. H&M Chilli Willi en H&M Harley vd Bisschop zijn twee toppers en toch zijn ze verschillend. Harley is iets gevoeliger als Chilli Willi. Hij heeft ook een jaar meer ervaring en heeft ook al twee keer de GP van Calgary gesprongen. Maar ook Chilli Willi heeft zijn kwaliteiten. Het zijn toppers!"


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150