LimburgActueel.be'Sfeer en gezelligheid' troef tijdens 'Genk Loopt 2018' op 6 mei!

Door Redactie - 16 april 2018 - 3600 - Mediabox

Tijdens de komende editie van “Genk Loopt” op zondag 6 mei a.s. zal het aan sfeer en gezelligheid niet ontbreken!  Vanaf 11u00 tot het einde van de Jeugdloop zal overal langsheen het parcours muzikale animatie aanwezig zijn: jachthoornblazers, een doedelzakspeler, een draaiorgel, DJ’s, Djembe, …, muzikanten allerhande zullen zorgen voor de muzikale noot voor zowel de deelnemers als het opgekomen publiek!

'Sfeer en gezelligheid' troef tijdens 'Genk Loopt 2018' op 6 mei!Geniet van deze unieke sfeer langs het parcours en op de verschillende locaties in het Stadscentrum: Fruitmarkt, Grote Markt, St. Martinusstraat (aankomst) en Stadsplein! Zo wordt zondag 6 mei 2018 Genk “The Place to be” voor een uniek, gezellig, sportief gebeuren voor jong en oud! Voorinschrijven kan nog steeds tot en met woensdag 18 april en geniet van de extra voordelen en de mogelijkheid om je borstnummer per post thuis te laten toesturen!


Opgelet -> Ook groepsinschrijvingen zijn mogelijk tot uiterlijk 18 april a.s.! Meer info inschrijvingen, afstanden en starturen: www.genkloopt.be of kijk op onze Facebookpagina...


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150