LimburgActueel.beWaan je dit weekend een 'Barbie Girl' in Hasselt

Door Dominique Vreven - 05 april 2018 - 3500 - Cultuur

Op zaterdag 7 april herleven opnieuw de jaren 90 in Hasselt met de megaparty I Love the 90’s. Met onder andere Aqua, Right Said Fred en Chesney Hawkes zakken drie 90's toppers voor het eerst af naar de Ethias Arena.

Waan je dit weekend een 'Barbie Girl' in Hasselt
Foto: ILoveThe90's/Youtube AquaOp zaterdag 7 april is nostalgie troef op de 11de editie van ‘I love the 90s-The Part’ de grootse 90s party van Europa in Hasselt. Na zijn doortocht afgelopen zomer op Tomorrowland komt Paul Elstak opnieuw een feestje bouwen in Hasselt met zijn hits ‘Life is like a dance, Rainbow in the sky en Luv you more’. Legendarische clubsounds van Atmoz en Cherry Moon met drag queens, gogo girls en speciale effecten zullen de Ethias Arena doen daveren , maar er zijn ook live optredens van cultgroepen zoals Astroline, Absolom, 2 Brothers on the 4th Floor, Natural Born Deejays en Virtual Zone.

Topattracties worden de groepen Aqua, Right Said Fred en Chesney Hawkes. Aqua is uiteraard de groep van 'Barbie Girl', Right Said Fred scoorde een gigantische hit met 'I'm too sexy' en geen enkel tienermeisje dat in 1991 'I am the only and only' van Chesney Hawkes niet kon meezingen van het eerste tot het laatste woord. DJ Ward is de vaste host tussen al de optredens door.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150