LimburgActueel.beWegens succes een extra dag Sushi Festival Hasselt

Door Redactie - 07 maart 2018 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Maandag 5 maart startte de online verkoop van tickets voor het Sushi Festival in de Japanse Tuin in Hasselt. In enkele uren tijden waren de beschikbare tickets (meer dan 3.000) uitverkocht. De Japanse Tuin en de vier organiserende studenten Communicatiemanagement van de Hogeschool PXL hebben beslist om een extra dag toe te voegen aan het evenement. Het Sushi Festival Hasselt zal ook plaatsvinden op zaterdag 14 april.

Wegens succes een extra dag Sushi Festival Hasselt
Foto: Pixabay“Wij wisten dat er ontzettend veel interesse was in dergelijk evenement, maar dat het in enkele uren tijd uitverkocht zou zijn hadden we nooit durven dromen! Met veel plezier plannen we een extra festivaldag, want er is een ontzettend grote vraag naar extra tickets en we willen graag zoveel mogelijk mensen deze beleving aanbieden”, aldus Sara Davidson van de Japanse Tuin Hasselt.

De tickets voor zaterdag 14 april worden vanaf nu verkocht ia de website van de Japanse Tuin. Er worden opnieuw meer dan 3.000 tickets beschikbaar gesteld. Tijdens het Festival zullen niet enkel sushistandjes, maar ook andere Aziatische hapjes aanwezig zijn. Het eten en drinken moet aan de standjes zelf worden aangekocht.

Openingsperiode Japanse Tuin 2018: 24 maart tem 31 oktober.
Openingsuren: tijdens het Sushi Festival van 10 tot 20 uur,
eetstandjes openen vanaf 12 uur.
Website: www.japansetuin.be


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139