LimburgActueel.beKaatje Goyens bekroond tot Limburgse starter van het jaar

Door Redactie - 06 maart 2018 - 3600 - Economie

Kaatje Goyens is met haar onderneming KROK (croque resto) in Genk uitgeroepen tot Limburgse Starter van het Jaar 2017. Dat heeft ondernemersorganisatie UNIZO Limburg maandag bekendgemaakt. Kaatje Goyens volgt Sarah Geebelen en Nathalie Bruckers van HuisRAAD Advocaten op. De vrouw achter KROK neemt het op 13 maart op tegen 4 andere kandidaten uit de andere provincies in de race naar de titel Vlaamse startende ondernemer van het jaar 2017.

Kaatje Goyens bekroond tot Limburgse starter van het jaar
Foto: Unizo"Kaatje Goyens heeft Krok net 1 jaar geleden opgestart. In die periode toonde ze een enorme ondernemingszin, met een duidelijke toekomstvisie. Zo plant ze een uitbreiding via franchising", duiden Bart Lodewyckx en Geert Lambrechts, respectievelijk gedelegeerd bestuurder en voorzitter van UNIZO Limburg. Volgens UNIZO Limburg toont Kaatje Goyens zich, met haar onderneming, als een echte ambassadeur.

Voor ondernemersorganisatie UNIZO Limburg is het belangrijk om grote aandacht te schenken aan startende ondernemers. Ze zijn het nieuwe bloed dat jaarlijks in onze economie wordt gepompt en de samenleving doet opleven. "Aan het aantal starters meet je de conjunctuur. Zijn er meer starters, dan gaat het beter. Op basis van het aantal starters van vorig jaar mogen we concluderen of het goed gaat. Limburg telde vorig jaar 6.650 starters. Dat was een stijging met 3,3 % in vergelijking met een jaar eerder. Limburg kende het hoogste aantal startende ondernemers sinds 2011."

Kaatje Goyens wint een cheque ter waarde van 500 euro en een lidmaatschap bij ondernemersorganisatie UNIZO. Op 13 maart neemt ze het op tegen de andere provinciale winnaars in de strijd om de hoofdprijs.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139