LimburgActueel.beCorendon doopt 1 van haar vliegtuigen 'Pride of Limburg'

Door Redactie - 01 maart 2018 - 2222 - Toerisme

Vandaag heeft de reisorganisatie Corendon één van haar vliegtuigen op Maastricht Aachen Airport gedoopt met de toepasselijke naam ‘Pride of Limburg’. De doop is de symbolische start van het komende zomerseizoen waarin Corendon in het hoogseizoen 29 vluchten per week zal uitvoeren vanaf de Limburgse luchthaven naar 17 vakantiebestemmingen. Na de onthulling maakten de genodigden een korte rondvlucht boven een zonovergoten Zuid-Limburg.

Corendon doopt 1 van haar vliegtuigen 'Pride of Limburg'
Foto: Corendon“Vol trots hebben wij vandaag één van onze vliegtuigen op Maastricht Aachen Airport gedoopt. Precies een jaar geleden spraken wij voor het eerst met de directie van de luchthaven om onze samenwerking verder uit te bouwen. Dat leidde tot intensieve gesprekken waarbij het provinciebestuur van Limburg een zeer constructieve rol speelde", legt CEO Steven van der Heijden uit.

Verwachtingen overtroffen
"Hierdoor hebben wij de beslissing durven nemen om in Maastricht een nieuwe basis in te richten en er een vast toestel te stationeren gedurende het gehele zomerseizoen. De start van het boekingsseizoen ging gepaard met een intensieve marketingcampagne. Vervolgens werden onze meest optimistische verwachtingen overtroffen en nam het aantal boekingen zo’n vlucht dat we zelfs konden besluiten om gedurende het hoogseizoen een tweede toestel in Maastricht te stationeren."

"Mede dankzij de grote keuze en de aantrekkelijke prijsstelling blijkt Maastricht Aachen Airport voor onze klanten een zeer populaire luchthaven te zijn; bijna de helft van de vakanties met vertrek vanuit Maastricht is inmiddels al geboekt. In totaal zullen zo’n 100.000 Corendon-vakanties in Maastricht beginnen en eindigen; oftewel 200.000 (enkele reis) passagiers in de cijfers van de luchthaven.”


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139