LimburgActueel.beHet Poetsbureau overschrijdt kaap van 6.000 werknemers

Door Redactie - 13 februari 2018 - 0000 - Economie

Het gaat goed met Het Poetsbureau. Zo goed zelfs dat niet alleen een forse uitbreiding van het personeelsbestand, maar ook een nieuw hoofdkantoor zich opdringt. Intussen heeft Vlaanderens grootste dienstenchequebedrijf de kaap van 6.000 werknemers overschreden en krijgt het nieuwe bedrijfsgebouw in Beringen vorm. De groeiambities voor 2018 werden zopas voorgesteld, samen met een eerste blik op het nieuwe kantoor.

Het Poetsbureau overschrijdt kaap van 6.000 werknemers
Foto: Het PoetsbureauIn 2017 werd het personeelsbestand van Het Poetsbureau al stevig uitgebreid. Vooral in het najaar ging het aantal de lucht in met 1524 nieuwe aanwervingen. Sinds de start van 2018 kwamen er al 300 personeelsleden bij (nettogroei) en daar stopt het niet. "De doelstelling om tegen 2020 met 10.000 werknemers aan de slag te gaan, vegen we niet van tafel. Dat aantal staat gelijk aan 200 miljoen euro omzet. De continue instroom van nieuwe klantvragen naar oplossingen met dienstencheques bewijst dat Het Poetsbureau nog lang niet is uitgegroeid", zegt CEO Jo Mellemans.

Personeel op café
Een grote groei betekent ook een nieuw hoofdkantoor aan de Diestersesteenweg in Beringen, al 10 jaar de thuisstad van Het Poetsbureau. Zopas werden de plannen voor het eerst publiekelijk voorgesteld door aannemer Mathieu Gijbels, stad Beringen en Buro B. Het nieuwe kantoor met een kostenplaatje van maar liefst 3.750.000 euro biedt plaats aan meer bediendes dan het huidige kantoor. Bovendien wordt het uitgerust met opleidings- en recreatieruimtes, met een zonneterras en een café waar het personeel ook buiten de werkuren gebruik van kan maken. De verhuis staat gepland in de zomer van dit jaar.

“Wij zijn enorm trots dat Vlaanderens grootste dienstenchequebedrijf opnieuw kiest voor onze stad als thuisbasis. De economie in Beringen doet het goed en de tewerkstelling in onze regio heeft de laatste jaren een enorme boost gekregen. We hebben dit te danken aan de vele bedrijven die geloven in onze stad. Wij zijn blij dat Het Poetsbureau hier deel van uitmaakt en kijken uit naar de opening van het nieuwe hoofdkantoor", alsnog schepen Gilbert Lambrechts.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139