LimburgActueel.beGelko Hasselt thuis vernederd

Door Rony Maes - 08 februari 2018 - 3500 - Sport

FS Gelko Hasselt, dat zich voor volgend seizoen versterkte met Joren Paulus van Celtic Houthalen, maakte de jongste weken niet zijn beste periode mee. De wedstrijd tegen Charleroi, waar in de heenronde nog met 1-6 werd gewonnen, bood de kans om zich te herpakken. Door de afwezigheid van de geschorsten Beslija en Dahbi en gebrek aan concentratie draaide het anders uit. Charleroi won met 2-7. We vroegen manager Theo Geladi van Gelko Hasselt om een reactie.

Gelko Hasselt thuis vernederd
Foto: archiefbeeld

Zonder aanwinst Paulinho, nog altijd gekwetst in de tribune, startte Gelko onder impuls van de Spanjaarden Lolo en Ortiz sterk. Nadat Ortiz eerst op de voet van doelman Claus schoot was het in de 5de minuut raak toen Ortiz een teruglegger van Harram keihard in doel schoot. De vreugde was echter van korte duur want binnen de minuut stond het 1-1 op een afgeweken bal van Qoli. Hasselt kreeg nadien nog verschillende kansen maar o.m. Ibi trof de paal.

Achteraan was het echter wat slordiger en nadat de thuisploeg een paar keer goed was weggekomen, was het in de 15de minuut toch raak toen Salhi slecht verdedigen van Martinus afstrafte. Lolo en Ortiz kregen nadien de kans op de gelijkmaker, maar het was Chabai op 10 meter die voor 1-3 zorgde.

Zwaarste pandoering in jaren
In de tweede helft stond een onkennelijk zwak Hasselt snel op 1-5 langs 2 X Chabai. El Ouamari scoorde ook 2 X en bracht de stand op 1-7 na 11 minuten. Hasselt probeerde nog de bakens te verzetten, maar miste efficiëntie en Ibi en Lolo kenden opnieuw pech met de paal. Ortiz legde uiteindelijk de 2-7 eindstand vast. Gelko Hasselt dat vrijdag naar Malle-Beerse en de week nadien naar Halle Gooik moet staat nog moeilijke tijden te wachten.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139