LimburgActueel.beLuminus ontwerpt kantoor van de toekomst op Corda

Door Redactie - 29 januari 2018 - 3500 - Wetenschap & Innovatie

De digitale wereld heeft ons leven veranderd. Dat staat vast. De medewerkers van Luminus hebben deze digitalisering aangegrepen om hun eigen werkplaats van de toekomst te ontwerpen, waar autonomie en entrepreneurship centraal staan. De hernieuwde kantoorruimte @Corda Campus Hasselt is ingedeeld in functie van de taken die de medewerkers van Luminus uitvoeren. Hiervoor werd het 'flexdesk' en 'activity based' werken ingevoerd.

Luminus ontwerpt kantoor van de toekomst op Corda
Foto: EDF Luminus'Flexdesk based' werken, omdat de werkomgeving geschikt is voor een wisselend aantal medewerkers. Het aantal werknemers in Hasselt kan namelijk van dag tot dag verschillen, omdat medewerkers de mogelijkheid zullen krijgen van thuis te werken, maar ook omdat werknemers van andere sites vanuit het kantoor in Hasselt kunnen werken.

'Activity based werken' staat ook centraal. De nieuwe werkomgeving leent zich perfect tot alle soorten taken die de werknemers uitvoeren: individueel geconcentreerd werken, samenwerken in projecten, een informeel gesprek tussen een leidinggevende en een teamlid, een brainstorm ruimte om innovatie te stimuleren, ...

Maximaal ontplooien
“Bij de herinrichting van onze kantoren in Hasselt stond de medewerker centraal. We willen een topwerkgever zijn waar medewerkers zich maximaal kunnen ontplooien. Zij zijn namelijk het aanspreekpunt van onze klanten en gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. En daarmee ondersteunt Power 2 You de drie waarden van ons bedrijf: customer first, all together en entrepreneurship", zegt Corporate Director HR Katleen Daems.

EDF Luminus is al vele jaren sterk verankerd in de Limburgse regio. Niet alleen op de Corda Campus, waar het 400 mensen te werk stelt, maar ook via haar filialen Leenen Luminus, onze partner voor de installatie en het onderhoud van verwarmingsketels, sanitair en ventilatie in Sint-Truiden (32 werknemers) en Insaver in Zonhoven, specialist in zonnepanelen en isolatie (24 werknemers).


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139