LimburgActueel.beAdil, Bilall en Matteo Simoni stellen Patser voor @Euroscoop

Door Redactie - 09 januari 2018 - 3600 - Showbizz & Lifestyle

Op zaterdag 27 januari komen Adil El Arbi en Bilall Fallah naar Euroscoop Maasmechelen en Genk om persoonlijk hun derde langspeelfilm voor te stellen. Eerder al regisseerden ze samen Image en Black. Hun bezoek aan Limburg doen ze niet alleen. Voor zijn thuismatch hoort natuurlijk ook Matteo Simoni erbij. Lees er alvast meer over bij LimburgActueel!

Adil, Bilall en Matteo Simoni stellen Patser voor @Euroscoop
Foto: EuroscoopDe hoofdrollen in Patser zijn weggelegd voor Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe. Daarnaast zijn er ook heel wat andere bekende gezichten te zien in de film zoals Nederlandse rapper Ali B., Axel Daeseleire, Jeroen Perceval, Nabil Mallat en niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike.

Patser is een waanzinnig verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers. Ze stoppen hun neus in high-profile drugszaken en ontketenen zo een bendeoorlog van Antwerpen tot Amsterdam, en zelfs Colombia.

Een film om niet te missen dus. Zeker niet wanneer dit fantastische regisseursduo en Matteo Simoni aanwezig zullen zijn. Er zal ook heel wat randanimatie worden voorzien, allemaal in thema van de film.

Tickets en info via www.euroscoop.be/maasmechelen/acties-and-events/patser-night
en www.euroscoop.be/genk/acties-and-events/patser-night.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139