LimburgActueel.beCarrefour Drive opent eerste afhaalpunt op Corda Campus

Door Redactie - 09 januari 2018 - 3500 - Actueel

Carrefour opent morgen haar eerste afhaalpunt voor drivebestellingen op Corda Campus. Dit is de eerste Carrefour Drive die haar deuren opent op een bedrijvencampus, waar meer dan 200 innovatiebedrijven aan de slag zijn, goed voor 3.000 werknemers. De werknemers op Corda Campus kunnen kiezen uit 15.000 verschillende producten. Bestellingen voor 11u00 kunnen de dag zelf nog worden afgehaald op Corda Campus tussen 16 en 19u00.

Carrefour Drive opent eerste afhaalpunt op Corda Campus
Foto: PixabayVanaf 10 januari kunnen de 3.000 werknemers op Corda Campus, de technologiecampus in Hasselt, hun boodschappen online bestellen en laten leveren op hun werkplek. "Op Corda Campus draait alles om beleving en innovatie. Met de komst van Carrefour Drive kunnen we de werknemers van de 200 bedrijven op onze campus een nieuwe service aanbieden die hen heel wat tijd bespaart. Bestellen kan online en afhalen kan makkelijk in de Corda Plaza. Er is zelfs een Corda Drive parkeerplaats voorzien zodat sleuren met boodschappen overbodig wordt", zegt Raf Degens, algemeen directeur Corda Campus.

Waar en wanneer het je uitkomt
De Carrefour Drive op Corda Campus is een pop-up in het hart van de campus. De bestelde boodschappen worden klaargelegd in rekken, koelkasten of diepvriezers. Carrefour voorziet ook heel wat lanceringpromo's om de drempel te verlagen. "De opening van deze nieuwe drive past volledig binnen onze omnichannelstrategie, die de klant de vrijheid biedt zijn boodschappen in de winkel en online te doen, waar en wanneer het hem uitkomt. Carrefour Drive beantwoordt de vraag van heel wat actieve mensen die niet altijd de tijd hebben om hun boodschappen in een winkel te doen", legt Baptiste van Outryve van Carrefour uit.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139