LimburgActueel.beBaru opent pop-up shop voor chocoladefreaks

Door Dominique Vreven - 06 december 2017 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Zopas opende het Limburgse bedrijf Barú zijn eerste full-blown pop-up shop in de Paardsdemerstraat 7 in Hasselt. Deze, door Creneau ingerichte chocolade-shop wordt een walhalla voor iedereen die op zoek is naar heerlijke marshmallows, allerlei soorten chocolademelk-poeders in originele verpakkingen of hun recent gelanceerde Nutty Thins. Het Limburgse bedrijf van Gunther D'hondt en Maarten Krikken zal op deze manier voor de eerste maal een volledige shop uitbaten, waar ze dit vroeger enkel als shop-in-shop deden.

Baru opent pop-up shop voor chocoladefreaks
Foto: Baru/D.VrevenBarú is een Limburgs bedrijf met 5 vaste medewerkers en een omzet van meer dan3 miljoen euro. Ze verdelen voornamelijk aan speciaal- en delicatessezaken, coffee bars, concept stores en groothandel. Daarnaast beheren ze ook een eigen webshop. Het bedrijf is actief in 22 landen, waaronder USA, Canada, Australië, Japan, Groot-Brittanië met een recente lancering in China.

Barú kiest in de Paardsdemerstraat in Hasselt resoluut voor een belevingsconcept. Geen statische winkel waarin zomaar alle producten getoond worden, wel een dynamisch gegeven met sfeervolle en wisselende etalage-presentaties. Naast een vast gamma aan producten wil Barú in de decembermaand ook degustatie-momenten en events organiseren rond de verschillende chocolademelk-poeders en andere items.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'
8.000 proevers op de Dag van het eetbare landschap in Bokrijk

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139