LimburgActueel.beHuwelijksaanzoek verrast nieuwe inwoners Leopoldsburg

Door Redactie - 10 november 2017 - 3970 - Samenleving

Zopas organiseerde het gemeentebestuur van Leopoldsburg een infoavond voor alle inwoners die zich tussen 1 september 2016 en 31 augustus 2017 lieten inschrijven in de gemeente. Op deze infoavond gaf burgemeester Wouter Beke eerst uitleg over het gemeentebestuur en zijn toekomstplannen. Hij vertelde over alle diensten van gemeente en OCMW, waar ze te vinden zijn en wat deze allemaal voor de inwoners kunnen betekenen. Een 100-tal aanwezigen was zelfs live getuige van een huwelijksaanzoek!

Huwelijksaanzoek verrast nieuwe inwoners Leopoldsburg
Foto: gemeente LeopoldsburgRoland en Frauke hebben elkaar leren kennen tijdens het totaalspektakel ‘De Groote Rappèl’, dat zich voor een groot deel afspeelde in Kwartier IJzer. Deze avond was voor Roland de ideale gelegenheid om Frauke ten huwelijk te vragen op de plaats waar alles voor hen begon. En natuurlijk heeft ze 'ja' gezegd.

Na het officiële gedeelte volgde een receptie en infomarkt waar alle publieksgerichte diensten van gemeente en OCMW zichzelf voorstelden en waar mensen vragen konden stellen. Tot slot kregen alle aanwezigen een boodschappentas mee met waardebonnen om de gemeente op een actieve manier te leren kennen: gaan zwemmen, een voorstelling in het CC, een geschenkbon om mee te gaan shoppen, ...


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139