LimburgActueel.beVlaamse primeur: camping Wilhelm Tell heeft vijf sterren

Door Redactie - 18 oktober 2017 - 3660 - Toerisme

Wilhem Tell in Opglabbeek mag zich vanaf heden een heuse vijfsterrencamping noemen. Logiesadviseurs van Toerisme Vlaanderen hebben het recreatieoord bezocht en oordelen, na een grondige inspectie, dat de camping dergelijke hoge certificering mag dragen. Dit door de combinatie van alle faciliteiten, zoals speeltuinen, zwembaden, nieuw sanitair gebouw, onthaal, horeca,... Wilhelm Tell is de eerste camping in Vlaanderen die van Toerisme Vlaanderen 5 sterren krijgt.

Vlaamse primeur: camping Wilhelm Tell heeft vijf sterren
Foto: Wilhelm TellDe familiecamping van Lode en Helga heeft alle comfort in huis voor een geslaagde vakantie in het Limburgse Opglabbeek. "Je maakt pas echt het verschil als je toeristen charmeert met je persoonlijke aanpak en kwaliteit. Wij bedanken alle kampeerders en medewerkers om ons tot op dit niveau te tillen", reageren de tevreden eigenaars.

"Ook de nieuwbouw sanitair op de camping zal ons gebracht hebben tot die 5 sterren. De nieuwbouw is uitgerust met gezinsbadkamers, verlaagde wasbakken en toiletten en speelse douches. Het gebouw is ook zeer toegankelijk, ook voor mensen met een beperking. Bovendien is iedereen welkom bij ons, ook mensen met een beperkt budget kunnen hier van hun vakantie genieten."

Minister Ben Weyts opende afgelopen zomer dat gloednieuwe sanitair gebouw. "Wat Wilhelm Tell doet is investeren in toegankelijkheid en investeren in comfort voor alle toeristen", reageert de minster.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139