LimburgActueel.beVHS Verzekeringen breidt actieterrein uit naar heel Limburg

Door Redactie - 11 oktober 2017 - 0000 - Economie

VHS Verzekeringen krijgt vanaf vandaag ook voet aan de grond in het zuiden van de provincie. Naast kantoren in Hasselt, Overpelt en Zonhoven, waar zich ook de hoofdzetel bevindt, komt er nog een vierde kantoor bij in Sint-Truiden. Zo kan de onafhankelijke verzekeraar nu aan klanten uit alle hoeken van Limburg haar services aanbieden en breidt het haar dienstenpakket uit met financiële en pensioenplanning.

VHS Verzekeringen breidt actieterrein uit naar heel Limburg
Foto: VHSOm deze expansie te kunnen realiseren heeft VHS Verzekeringen de verzekeringsportefeuille overgenomen van PWMGroup. Peter Lantmeeters, de oprichter en manager van PWMgroup, heeft vijfentwintig jaar ervaring in de verzekerings- en financiële sector. “In Haspengouw en midden-Limburg heeft Peter een mooie portefeuille opgebouwd én belangrijker nog, een sterke reputatie. Wij zijn dan ook blij dat hij ons team komt vervoegen", zegt zaakvoerder VHS Chris Schruers.

Daarnaast is het kantoor ook gespecialiseerd in de opbouw, bescherming, overdracht en fiscaliteit van individuele en familiale vermogens. De klanten krijgen bovendien toegang tot extra services en omdat VHS Verzekeringen groter is geworden, krijgt de onderneming meer mogelijkheden om bij de verzekeringsmaatschappijen de beste voorwaarden te onderhandelen. Toch blijft het bedrijf klein genoeg om de persoonlijke service die de klanten gewoon zijn te kunnen blijven garanderen. “Big enough to matter, small enough to care."

Online beheer
VHS Verzekeringen werkt verder hard aan het digitaliseren van haar aanbod: dat betekent concreet dat de klanten in de nabije toekomst hun verzekeringsportefeuille online kunnen beheren. Hun polis consulteren bijvoorbeeld, of mocht het nodig zijn, een aangifte doen van een schadegeval.

Naast zijn commerciële functie binnen VHS zal Peter Lantmeeters zich toeleggen op de verdere uitbouw van een professioneel en sterk AXA bankagentschap in de hele regio rond Sint-Truiden. De opening van het vierde kantoor van VHS Verzekeringen, dat uitstekend gelegen is op de Grote Markt in Sint-Truiden, is voorzien voor 11 oktober.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139