LimburgActueel.bePopulair internationaal motorcross event komt naar Hasselt

Door Dominique Vreven - 10 oktober 2017 - 3500 - Sport

De internationale Arena Cross World Tour zal na Londen en Manchester voor de allereerste keer naar België afzakken. Dit op zaterdag 3 maart in de Ethias Arena van Hasselt. Het familiespektakel belooft pompende beats, onweerstaanbare soundtrack, laser- en lichtefffecten en onwaarschijnlijk straffe motorstunts.

Populair internationaal motorcross event komt naar Hasselt
Foto: D.VrevenOnze motorsportlegenden Stefan Everts, Eric Geboers en Joël Smets zijn vol lof over ArenaCross. Met meer dan 200.000 verkochte tickets op vijf jaar, uitverkochte manches in de grootste Arena’s van Londen, Belfast, Sheffield en Manchester, is ArenaCross goed op weg om het grootste en populairste indoor motorsportgebeuren te worden. In Wembley begint op 17 februari 2018 de AX World Tour en die brengt de ArenaCross op zaterdag 3 maart naar ons land.

“AX brengt het beste uit verschillende werelden samen", aldus AX promoter Matt Bates. "Een mix van indoor motorcross op topniveau, spectaculaire freestyle motorcross en een entertainende show errond die kan concurreren met de grootste muziekevents”.

Voor het eerst kan je de rijders aanmoedigen tijdens de Belgische manche van ArenaCross, die neerstrijkt in de Hasseltse Ethias Arena. De hal wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot één grote motorcrosszandbak, waarvoor er tonnen zand worden aangevoerd, zodat de motorcrossers veilig, maar aan zeer hoge snelheid, legendarische duels kunnen uitvechten tijdens de zeven manches van de race. ArenaCross is een familiespektakel dat topsport combineert met entertainment. Tijdens de pauzes laten de FMX-rijders het publiek meegenieten van indrukwekkende front- en backflips, uitgevoerd op de diverse rampen die opgesteld staan op het cross-circuit.

Meer informatie en tickets via www.teleticketservice.com.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139