LimburgActueel.beJonge Limburgers lanceren nieuw kledingmerk

Door Redactie - 09 oktober 2017 - 3530 - Showbizz & Lifestyle

Drie jonge Limburgers hebben een nieuw kledingmerk opgericht met de naam Hoogste klas. Hun kledinglijn omvat truien en t-shirts met typische dialectwoorden op, zodat je het Limburggevoel nu ook gewoon op je borst kan dragen. Lees er vandaag meer over bij LimburgActueel!

Jonge Limburgers lanceren nieuw kledingmerk
Foto: HoogsteklasNergens in België identificeren mensen zich zo sterk met hun regio als in Limburg en Limburgers zijn dan ook heel fier op hun afkomst. Pieter Beerten (28), Niels Hurkmans (30) en Vincent Vrijsen (28) uit Helchteren en Hechtel-Eksel vonden dat je dat Limburggevoel ook zou moeten kunnen uitdragen via je kledij en daarom startten ze een nieuwe kledinglijn met typisch Limburgse woorden op.

In grote steden als Brussel en Antwerpen zijn truien en shirts met de naam van de stad of de postcode alomtegenwoordig, maar gek genoeg bestond zoiets nog niet in Limburg. Tot nu dus. Voorlopig bestaat de collectie van Hoogste klas enkel uit truien en t-shirts met de opdrukken 'hennig' en 'begaaid', maar de bedoeling is om het gamma later uit te breiden met andere Limburgse woorden en uitdrukkingen. Je kan daarvoor zelf een suggestie doen op de website hoogsteklas.be. De kledij is voorlopig enkel te verkrijgen via die website.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139