LimburgActueel.beVMCP maakt wegwijs in de zin en onzin over je gezondheid

Door Redactie - 06 oktober 2017 - 3550 - Samenleving

Voor gezondheidsinformatie kan je terecht bij je huisarts, apotheker of andere zorgverleners. Maar vandaag vind je dergelijke info ook elders: op het internet, in kranten en magazines, via radio en televisie. Naast nuttige informatie verschijnen daar ook minder correcte en soms zelfs verkeerde adviezen. Geen wonder dus dat we niet meer weten wat we nog mogen geloven. VMCP (ziekenzorg CM-Samana) organiseert in dat kader een bijeenkomst voor patiënten, familie en andere geïnteresseerden. De sessie gaat morgen, zaterdag 7 oktober door in het cultuurcentrum MUZE te Heusden-Zolder.

VMCP maakt wegwijs in de zin en onzin over je gezondheid
Foto: PixabayDeelname aan deze infosessie is gratis voor leden van de Vlaamse Pijnliga. Vergeet je lidkaart niet mee te brengen ter bewijs! Niet-leden betalen een kleine bijdrage van 3 euro. Inschrijven kan telefonisch via 011/280 297 of via e-mail op lut.kaerts@samana.be. De bijeenkomst vindt plaats van 14 tot 17u00 op de Dekenstraat 40, 3550 Heusden-Zolder. 

VMCP is dé vereniging voor mensen met chronische pijn. Het richt zich naar pijnpatiënten uit Limburg en omstreken, ongeacht de oorzaak van de pijn. Ook partners, familieleden en begeleiders van mensen met chronische pijn zijn welkom. In de vereniging staan lotgenotencontact, ontmoetingen, informatie en belangenbehartiging centraal. Je kan er terecht met vragen en twijfels in een persoonlijk gesprek en er worden ontspannende groepsactiviteiten georganiseerd. De vereniging ijvert voor de sociale en financiële belangen van mensen met een chronische ziekte en wil hen een stem geven in de maatschappij.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek
Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139