LimburgActueel.beCoca-Cola brengt Big Air in primeur naar Terhills Cablepark

Door Redactie - 22 augustus 2017 - 3650 - Toerisme

Fans van watersporten kennen Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem al langer. Met een waterglijbaan van 20 meter lang heeft het Limburgse waterpretpark er tijdelijk een stevige attractie bij. Want van vrijdag 25 tot zondag 27 augustus kunnen sport- en sensatieliefhebbers zich uitleven op de Big Air van Coca-Cola, een spectaculaire schans voor acrobatische sprongen in het meer. De perfecte én verfrissende afsluiter van deze zomer. Zeker met de mooie temperaturen die dit weekend voorspeld worden!

Coca-Cola brengt Big Air in primeur naar Terhills Cablepark
Foto's: Coca-ColaCoca-Cola heeft al de hele zomer lang een succesvolle campagne lopen, waarbij je reizen kunt winnen naar bestemmingen die (onder meer) op de blikjes prijken. Maar het frisdrankmerk zorgt ook in eigen land voor een heerlijk zomergevoel. Zo komt de indrukwekkende Coca-Cola Big Air waterglijbaan dit weekend voor het eerst naar Vlaanderen, en wel naar het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem.

De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. Als deelnemer start je op 8 meter hoogte, je glijdt naar beneden en een krachtige waterstraal stuwt je 3 tot 4 meter de lucht in, waarna je spectaculair in het meer plonst. Deelnemen is gratis, maar je moet wel minstens 14 jaar zijn. Je ontvangt ook een video van je sprong. Bovendien laat het frisdrankmerk je 3 dagen lang genieten van zomerse beats, animatie en gratis ijskoude drankjes aan de bar, die bij de imposante glijbaan wordt opgesteld.

 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139