LimburgActueel.beFoederer DFK en D&D Accountants bundelen de krachten

Door Redactie - 10 augustus 2017 - 3500 - Economie

Als één van de grootste zelfstandige accountantskantoren in Limburg gaat Foederer DFK -met reeds vestigingen in Hasselt, Bree, Peer en Sint-Truiden- een nieuwe samenwerking aan met het accountantskantoor D&D uit Herk-de-Stad. “Een doorgedreven digitalisering en een steeds sneller wijzigende regelgeving in ons beroepsveld, maakt dat een voldoende schaalgrootte belangrijk is. Dit om blijvend een goede dienstverlening te kunnen garanderen voor onze klanten”, aldus Christophe Duyckaerts en Jean-Paul Duyckaerts van D&D.

Foederer DFK en D&D Accountants bundelen de krachten
Foto DFK/D&D“Wij kennen D&D al jarenlang als een kwaliteitsvol kantoor met sterke medewerkers met éénzelfde bedrijfscultuur, klantenbenadering en tariefstructuur als de onze. Wij geloven dan ook rotsvast in de win-win die ontstaat door deze samenwerking”, aldus Stijn Verjans, managing partner bij Foederer DFK. “Doorslaggevend in onze beslissing was dat D&D ons motto van ‘Partners in Business’ zelf ook waarmaakt door als adviseur heel dicht bij de cliënten te staan”.

De samenwerking zal zijn uitwerking krijgen met ingang vanaf 1 januari 2018. Door deze operatie sluiten de 8 medewerkers van D&D aan bij Foederer DFK en krijgt de Foederer-DFK-groep nog steviger wortels in Limburg, waardoor er dan 92 medewerkers actief zijn (inclusief de alliantie met Reynders & Co in Sint-Truiden). Het kantoor is een bureau van accountants, bedrijfsrevisoren, fiscalisten en consultants en maakt deel uit van DFK International, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139