LimburgActueel.beHotel Stayen verlegt grens richting vrouwenvoetbal

Door Redactie - 10 augustus 2017 - 3800 - Sport

Vanaf dit voetbalseizoen wordt Hotel Stayen de nieuwe hoofd– en shirtpartner van het vrouwelijke FF USV Jena. Er werd een éénjarige overeenkomst afgesloten. FF USV Jena komt uit in de hoogste divisie van de Bundesliga, één van de beste competities ter wereld in het vrouwenvoetbal. Met Justien Odeurs is Sint-Truiden ook vertegenwoordigd. De Limburgse keepster verdedigt het doel van de Duitse club én de Belgian Red Flames.

Hotel Stayen verlegt grens richting vrouwenvoetbal
Foto: Hotel Stayen"Wij zijn erg fier dat we met Hotel Stayen FF USV Jena kunnen steunen. Doordat we zelf in een voetbalstadion gevestigd zijn, is de link met het voetbal niet ver te zoeken. Met deze overeenkomst hopen we Hotel Stayen ook in Duitsland meer op de kaart te zetten."

De site is gelegen ten oosten van Brussel, wat betekent dat het snel en gemakkelijk bereikbaar is voor de Duitse buren. Bovendien is Hotel Stayen de ideale locatie om meerdaagse meetings en conferenties te organiseren. "Wij heten onze Duitse vrienden zijn alvast hartelijk welkom in Hotel Stayen en in Sint-Truiden."


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139