LimburgActueel.beThe Bootleg Beatles komen naar Tongeren

Door Dominique Vreven - 16 juni 2017 - 3700 - Cultuur

In het seizoen 2017-2018 zal cultuurcentrum de VELINX in Tongeren zijn reputatie blijven waarmaken als dealer in fantasie, verbeelding, verstilling, verdieping, humor en verwondering. Daarvoor staan onder meer de legendarische Bootleg Beatles, de Limburgse pianist Wouter Dewit, een eigenzinnige Moddersday, Winter Tales en Retro Velinx garant.

The Bootleg Beatles komen naar Tongeren
Foto: TBBNiemand minder dan popkenner uit Antwerpen, Clement Peerens, zal met zijn legendarische band CPeX het seizoen op gepaste wijze openen in cultuurcentrum de Velinx. Wie van deze memorabele doortocht getuige wil zijn, kan maar beter snel zijn/haar tickets bestellen, want Tongeren is voorlopig het enige aangekondigde Limburgse concert. Er komt ook een sterk theateraanbod met tg Stan&De Koe, KVS, Toneelhuis Campo en Abattoir Fermé met de theatertopper Hamlet.

Kerst in de Velinx was vorig seizoen een schot in de roos en wordt dus met veel plezier opnieuw opgepikt. Het is een feest voor de hele familie met een warme en feestelijke ontvangst, met lekkernijen en leuke verrassingen in alle hoeken en kieren en spetterende familievoorstellingen voor jong en oud.

Met de vrienden van Retro Velinx komt er een derde editie van RVX-festival met Maurits Pauwels, het mysterieuze Low Land Home en het illustere The Lighthouse. Op het Winter Tales-festival doen broze muziekjes je baden in een dromerige sfeer met pianist Wouter Dewit, opkomend talent Kim Jansen en Marble Sounds with Casco Phil Strings.

Het is ook uitkijken naar de legendarische The Bootleg Beatles. Ze zien eruit en klinken alsof het de echte zijn. Deze vier getalenteerde Britse entertainers en muzikanten brengen al sinds 1980 het beste van één van de meest legendarische bands uit de muziekgeschiedenis. Ze hebben een steengoede reputatie opgebouwd en na meer dan 5000 shows, waarvan verschillende passages op hét grootste festival van Engeland, Glastonbury, en in de beste concertzalen zoals The Royal Albert Hall, Wembley Stadion en The London Palladium, naderen de songs de perfectie.

Meer info en reservatie via www.develinx.be.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt
Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139