LimburgActueel.beNieuw seizoen Voka - Kunst in de Kamer gelanceerd

Door Dominique Vreven - 19 mei 2017 - 3500 - Cultuur

De gerenomeerde Belgische kunstenaar Jan De Cock was te gast bij Kunst in de Kamer bij VOKA, Kamer van Koophandel Limburg. In de gebouwen aan de Gouverneur Roppesingel 51 te Hasselt kan je gaan kennismaken met de schilderijen pur sang van de Limburgse Nancy Slangen.

Nieuw seizoen Voka - Kunst in de Kamer gelanceerd
Foto: D.VrevenDe lancering van een nieuw seizoen Kunst in de Kamer kon eens te meer rekenen op veel bijval van een talrijk opgekomen publiek. Opzet is nog steeds om het artistiek en creatief ondernemen in de kijker te stellen en samen te brengen.

Gastspreker was Jan De Cock, de eerste levende kunstenaar die in het MOMA in New York mocht tentoonstellen en een opmerkelijke tentoonstelling mocht organiseren in de Tate Modern in Londen. De Belgische kunstenaar gaat nu een samenwerking aan met het Limburgse architectenbureau A2O voor het nieuw crematorium in Lommel.

In de gebouwen van VOKA Limburg kan je de werken gaan bewonderen van kunstenares Nancy Slangen met collages en schilderijen. Het resultaat van haar collages zijn steeds reproducties op groot formaat en combinaties van afgedrukte collage met schilderijen en personages met indringende ogen en figuren uit de Cosplaywereld.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139