LimburgActueel.beKen van Temptation Island en De Romeo's op Ladies City Day

Door Dominique Vreven - 18 mei 2017 - 3800 - Showbizz & Lifestyle

Op vrijdag 19 mei worden vanaf 16u alle vrouwen in Sint-Truiden weer in de watten gelegd. Tijdens de Ladies City Day van Shop & The City zijn 120 winkels open tot 21u00 en worden vrouwvriendelijke goodiebags uitgedeeld. Ken Stoffers van Temptation Island en de Romeo’s komen meeshoppen en Belgisch grootste coverband The Magical Flying Thunderbirds sluit de avond af.

Ken van Temptation Island en De Romeo's op Ladies City Day
Foto: Shop&TheCityOp vrijdag 19 mei worden al de vrouwen opnieuw verwend door Shop & The City met de jaarlijkse Ladies City Day. Tot 21u zijn alle 120 winkels open en meer dan 70 handelaars pakken uit met speciale verwenacties en demonstraties. Alle vrouwen worden als ware VIP's onthaald in een speciaal aangekleed dorp met verschillende standhouders op de Grote Markt.

Wil je nog voor de zomer enkele kilootjes verliezen om opnieuw in dat mooie zomerkleedje te passen? Of op een verantwoorde manier definitief komaf maken met dat vervelende overgewicht? Dan kan je kennis komen maken met Body2Win de unieke dieetformule.

In de winkels kan je mee op de foto met Ken Stoffers van Temptation Island of poseren met Vlaanderens olijkste muziektrio De Romeo’s. Als afsluiter is er een spetterend optreden van The Magical Flying Thunderbirds. Wie één van de 1500 goodiebags wil bemachtigen, schrijft zich best snel in via www.shopandthecity.be.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'
8.000 proevers op de Dag van het eetbare landschap in Bokrijk

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139