LimburgActueel.beNieuwe zakenclub voor bedrijven in Maasmechelen

Door Redactie - 16 mei 2017 - 3630 - Economie

Businesspromotor NEWBUSINESSFORUM start een experimentele zakengroep voor de omkadering van Maasmechelse bedrijven. Deze club zal hen als managementpartner operationeel bijstaan, vooral bij strategische keuzes in marketing & sales, financiering, personeel, ... Zeker voor bedrijven met realistische groeiambities, maar ook voor ondernemers die hun bedrijf willen klaarmaken voor extra investeerders of opvolgers. Lees er vandaag meer over bij LimburgActueel.

Nieuwe zakenclub voor bedrijven in Maasmechelen
Foto: Pixabay“Ondernemers zijn artiesten die moeten kunnen optreden en hun ding doen. Zoals een managementbureau voor artiesten of topsporters, gaan wij maken dat ze maximaal rendement halen uit die inspanningen", zegt initiatiefnemer Werner Couck.

Alle deelnemende bedrijven worden individueel begeleid om hun specifiek project te helpen realiseren. "Het is niet direct de bedoeling dat ze met mekaar zaken moeten doen. Het is ook niet de bedoeling om informatievergaderingen of netwerking te organiseren zoals klassieke ondernemersorganisaties doen", aldus Couck.

De meerwaarde van dit project moet ook en vooral liggen in de overkoepelende aanpak van het NEWBUSINESS management, waardoor bijvoorbeeld zakelijke keuzes meteen worden vertaald in een business plan met strategische leveranciers of afspraken met (onder)aannemers, om snel en effectief op de markt te zijn.

Eigen rendabiliteit bewijzen
In de experimentele fase is deelname aan de NEWBUSINESS CLUB gratis en krijgen de ondernemers gratis en vrijblijvend een eerste advies op een concrete vraag. “We moeten bedrijfsmensen die interesse hebben in samenwerking met ons, vooral vertrouwen kunnen geven. Dat kan best door ze te laten proeven van ons aanbod”, stelt Couck. Anderzijds moet het experiment ook zijn eigen rendabiliteit bewijzen en wil NEWBUSINESS CLUB vooral ondernemers aantrekken die concrete plannen, projecten of vragen hebben, om die opdrachten voor hen en voor hun rekening, uit te voeren.

Op maandag 05 juni om 18u30 is er een gratis infomeeting plaats in Maasmechelen, waarbij het initiatief wordt toegelicht. "Omdat we moeilijk kunnen inschatten hoeveel mensen zullen reageren op onze oproep, zal de plaats van afspraak (in elk geval in Maasmechelen) meegedeeld worden in de bevestigingsmail bij uw inschrijving. Wij gaan uit van een klein groepje van een handvol echt gemotiveerde ondernemers." Inschrijven via www.newbusinessforum.be/zakenclub.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139