LimburgActueel.beHasselt is wederom het speelveld van internationale artiesten!

Door Dominique Vreven - 12 mei 2017 - 3500 - Cultuur

In Hasselt verschijnen tot 7 juli met de regelmaat van de klok artistieke, speelse en kleurrijke ingrepen in de publieke ruimte. Voor Motif krijgen acht kunstenaars uit binnen- en buitenland met totaal verschillende achtergronden, maar elk met een duidelijke boodschap, de opdracht om elk op hun manier, hun passie voor patronen los te laten op het canvas van de stad. Lees er alvast meer over bij LimburgActueel!

Hasselt is wederom het speelveld van internationale artiesten!
Foto: D.VrevenPatronen. De wereld om ons heen zit er vol van, maar ze gaan zo op in de omgeving dat we ze niet eens meer opmerken. Maar wat als er opzettelijk nieuwe patronen gecreëerd worden die vervolgens zo door de stad verspreid worden dat ze wel in het oog springen? De stad gebruiken als levend artistiek canvas, dat is het doel van MOTIF.

Hasselt is wederom het speelveld van internationale kunstenaars, in samenwerking met Alley. Doorheen de binnenstad ontdek je artistieke creaties van Camille Walala en Supermundane uit Engeland, Limburgers Anton Kusters , Debora Lauwers en Niels Vaes , Bier & Brood en Studio Ruwedata uit Nederland, Toykyo en Oli-B.

Hun kunstwerken variëren van spectaculaire graffiti op muren en banners tot koffiebekers en tote bags die door de lokale handelaars gebruikt worden, zodat zelfs jij en ik de kunstenaars kunnen helpen bij het verspreiden van hun boodschap doorheen de stad, en misschien zelfs over de stadsgrenzen heen.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139