LimburgActueel.beKom 'kakvangen', ontdek 'Fotogeniekjes' en de tandenfee met Froe Froe

Door Dominique Vreven - 05 mei 2017 - 3500 - Cultuur

Theater Froe Froe is een graag geziene gast in het cultuurcentrum van Hasselt. Morgen, op zaterdag 6 mei krijgen het gezelschap carte blanche om de hele dag de hele familie te trakteren op onverwachte acts, een pretpakket met interactieve animatie en speeltuin en pareltjes van voorstellingen. Lees er alvast meer over bij LimburgActueel.

Kom 'kakvangen', ontdek 'Fotogeniekjes' en de tandenfee met Froe Froe
Foto: Theater Froe FroeTheater Froe Froe zakt op zaterdag 6 mei naar het cultuurcentrum van Hasselt af voor een knotsgekke dag. Zo kan je binnenstappen in een animatief en interactieve speeltuin à la Froe Froe. Verder is er 'Fotogeniekjes' waarin je verkleed superoriginele fotootjes maakt. Of 'Kakvangen', Froe Froe’s versie van 'eendjes vissen'. En ook 'De tandenfee', wiens tanden doelwit zijn voor zelfgemaakte snoepballetjes.

In een tent net buiten het cultuurcentrum kan je doorlopend de avonturen meebeleven van de kluizenaar Movo en Mormel. Om 14u00 maak je kennis met Gaspard & Hamermans in de parketzaal en in de theaterzaal kan je om 15u naar de olijke voorstelling Bambolé. Compagnie Frieda brengt om 14u00 de interactieve voorstelling X tot de zoveelste en om 16u00 nemen ze je mee op figurenreis in de voorstelling TAK.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139