LimburgActueel.beWereldberoemd Chinees circus brengt nieuwe show exclusief in Leopoldsburg

Door Dominique Vreven - 03 mei 2017 - 3970 - Cultuur

Op zaterdag 6 mei kan je in exclusiviteit voor onze provincie een duik nemen in de fascinerende wereld van een eeuwenoude cultuur. Dit met het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus in het cultuurcentrum van Leopoldsburg. Ze brengen er immers hun gloednieuwe adembenemende show ‘The Grand Hongkong Hotel’. Lees er vandaag alvast meer over bij LimburgActueel!

Wereldberoemd Chinees circus brengt nieuwe show exclusief in Leopoldsburg
Foto: Chinees Nationaal CircusIn de nieuwe show ‘The Grand Hongkong Hotel’ van het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus geniet je van trapeze-artiesten met slangenlijven, jongleurs, acrobaten, danseressen, illusionisten en evenwichtskunstenaars. Met een betoverende spel van licht, kleur en geluid maak je kennis met de fascinerende wereld van een eeuwenoude cultuur, waarbij de eenheid van lichaam, geest en ziel tot topprestaties leidt.

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. Op zaterdag 6 mei is er een matinee om 15u00 en een avondvoorstelling om 20u15 in het cultuurcentrum van Leopoldsburg. Het is alvast ook uitkijken in het nieuwe seizoen naar de Limburgse oorlogsmusical ‘Meisjes van plezier’ met Maarten Cox, het concert van Albert Hammond, Eleonore en het theaterconcert Major Tom met een hulde aan David Bowie. Meer informatie en tickets via www.ccleopoldsburg.be.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'
8.000 proevers op de Dag van het eetbare landschap in Bokrijk

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139