LimburgActueel.beC-Mine cultuurcentrum pakt uit met brochure in pocketformaat

Door Dominique Vreven - 28 april 2017 - 3600 - Cultuur

C-Mine cultuurcentrum in Genk start op 2 mei de ticketverkoop van het nieuwe seizoen. Rosas, Urbanus, Circus Ronaldo, Soulsister, Wim Helsen, Het Zesde Metaal, Daan, Bart Peeters , Jan Decleir, Pieter Embrechts , Nico Sturm en Jonas Van Geel, les ballets C de la B zullen onder meer te gast zijn.

C-Mine cultuurcentrum pakt uit met brochure in pocketformaat
Foto: C-mine GenkC-Mine cultuurcentrum in Genk pakt volgend seizoen uit met talrijke nieuwigheden zoals CIRQ’CITÉ een heus circusdorp op 9 en 10 september in de wijk Termien met als blikvanger Circus Ronaldo en een reeks rond Bob Dylan met workshops met Frank Vander Linden en Jan De Smet. De C-Mine zomer kondigt zich opnieuw bruisend aan met de expo Black rond het 30 jarig bestaan van het Limburgs designcollectief Het Labo, de expo Zuid door het creatief Gents bureau Dift, de expo Sluitertijd van de Limburgse fotograaf Tony Van Galen, jazz op het plein, het literaire gebeuren Zin in zomer en de culinaire hoogdagen met Vollebak Vennestraat.

“Een ander tijdstip, een ander formaat, maar dezelfde klasse. Dat is de korte omschrijving van onze nieuwe programmabrochure”, zegt Schepen Anniek Nagels “ We zijn een creatieve, diverse stad en dat weerspiegelt zich opnieuw in het culturele seizoen 2017-2018 op C-Mine met onder meer het meerdaags festival 360 Istanbul, een Fasil avond, onze unieke Nuff Said avonden boordevol muziek, humor en spoken word of nog C-Takt waarin we een week volop kansen geven aan Genkse en Limburgse talenten om hun kunnen te laten zien."

Daarnaast zijn er een hele reeks familievoorstellingen, uitmuntende dans-en circusvoorstellingen en lezingen. De hoofdmoot van het culturele seizoen is en blijft theater. Hoogtepunten te veel om te presenteren. Jan Decleir die Marx speelt, Bruno Vanden Broecke die een terugkerende para uit Somalië speelt of nog Damiaan De schrijver en Peter Van den Eede die urenlang dineren. Meer informatie en tickets via www.c-minecultuurcentrum.be.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'
8.000 proevers op de Dag van het eetbare landschap in Bokrijk

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139