LimburgActueel.beParticipatieproject Kapermolen genomineerd voor Belfius Award

Door Redactie - 27 april 2017 - 3500 - Actueel

Het project Kapermolenpark viel de afgelopen maanden al enkele keren in de prijzen. Het kaapte de Smart City Award van Agoria weg en werd laureaat van de projectoproep 'Natuur in je Buurt 2017', een prijs die werd beloond met 250.000 euro. Hetzelfde project is nu ook één van de 50 genomineerden voor de Belfius Smart City Award. Lees er meer over bij LimburgActueel.

Participatieproject Kapermolen genomineerd voor Belfius Award
Foto: R.LochtHet project Kapermolenpark past perfect in de smart-cityvisie die stad Hasselt centraal stelt. De stad polste rechtstreeks naar ideeën van de Hasselaren door inspraak te bieden via een participatieplatform, gecombineerd met offline-initiatieven. En dat leverde dus een nominatie op voor de Belfius Smart City Award. Deze prijs kan enkel gewonnen worden met de hulp van de Limburgers. Voor 14 mei kan iedereen online stemmen voor het Kapermolenparkproject om zo hopelijk de award in de wacht slepen!

“Ik doe bij deze graag een warme oproep om te stemmen”, aldus schepen Valerie Del Re. “Het vernieuwde park kwam tot stand door de ideeën en suggesties op ons online participatieplatform. Ook voor deze prijs hebben we opnieuw de hulp van onze inwoners nodig. We hopen dat er massaal gestemd zal worden!” Stemmen kan via www.belfius.be/smartbelgium.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139