LimburgActueel.beVoetballer Simon Mignolet lanceert eigen koffielijn

Door Dominique Vreven - 21 april 2017 - 3800 - Showbizz & Lifestyle

Simon Mignolet, doelman van Liverpool en Rode Duivel brengt samen met zijn broer een eigen koffielijn op de markt. De nieuwe blend 'Twenty Two Inspired’ is genoemd naar zijn koffiezaak TwentyTwo Coffee aan het station van Sint-Truiden. Het is een mix van arabicabonen uit Burundi en Brazilië. Je kan hem tijdelijk exclusief gaan proeven in de BFV Bloesembar en hij zal dra ook verkrijgbaar zijn in talrijke horecazaken en te koop worden aangeboden aan particulieren.

Voetballer Simon Mignolet lanceert eigen koffielijn
Foto: D.VrevenIn de BFV Bloesembar, temidden van de bloesemende boomgaarden in Velm, staan momenteel de Limburgse streekprodukten volop in de kijker. Het is de plaats bij uitstek voor de lancering van een nieuw en exclusief koffiestreekprodukt door keeper Simon Mignolet.

Op 10 juni organiseert Simon Mignolet op Stayen een galadag ten voordele van de dodelijke spierziekte ALS. Hiervoor gaat hij alvast een artistieke samenwerking aan met de bekende kunstenaar Pim Smit. Hun artistieke resultaat zal per opbod in Stayen geveild worden.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139