LimburgActueel.be



Katrien Hertogs uit Bree ontwerpt eigen schoenencollectie

Door Redactie - 21 april 2017 - 3960 - Showbizz & Lifestyle

Katrien Hertogs is een jonge designer uit Bree, die net haar eerste schoenencollectie heeft gelanceerd: Paramicha. Het bijzondere aan de schoenen is dat ze volledig 'made to measure' zijn: je kan dus zelf aan de slag en je schoenen volledig pimpen en customizen met opzetstukken en diverse accessoires. Van bedeltjes, fringes tot lederen riempjes... Zo ontwerp je zelf je eigen unieke laarsje of sandaal! Ontdek het nieuwe product bij LimburgActueel.

Katrien Hertogs uit Bree ontwerpt eigen schoenencollectie
Foto's: Paramica



"Ik wou een originele schoen ontwerpen die comfortabel genoeg is om elke dag te dragen, maar er niet elke dag hetzelfde uitziet", aldus Hertogs. De productie van de schoenen vindt plaats in Portugal, in haar studio te Bree ontwerpt ze zelf alle accessoires vooraleer deze in productie gaan. "Kwaliteit en lokale productie is een absolute prioriteit." Hertogs is trouwens geen onbekende in de modewereld, ze nam in 2009 deel aan 'De Designers' op VTM.

Het project staat ondertussen op Kickstarter: het platform bij uitstek om jonge creatievelingen en ontwerpers een duw in de rug te geven. Mensen kunnen daar hun favoriete paar Paramicha schoenen bestellen. Van zodra er genoeg geld ingezameld is, gaan de schoenen effectief in productie.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139