Het is vandaag Maandag, 1 Mei 2017

A Prima Vista verzamelt nogmaals beloftevol Limburgs ondernemerschap

Afgelopen weekende organiseerde Michèle Thissen van het PR bureau Stravagante in Kaai 16 een tweede geslaagde editie van de netwerk- en brandavond A Prima Vista. In tropical stijl kregen jonge creatievelingen een platform om hun startende ondernemingen in de schijnwerper te stellen. Lees er meer over bij LimburgActueel.

A Prima Vista verzamelt nogmaals beloftevol Limburgs ondernemerschap
Foto: R.Maenhout

Na een eerste succesvolle editie met ambassadeur Ronnie Leten, vond onlangs opnieuw een tweede netwerkavond plaats van A Prima Vista. In het bijzijn van onder meer Nienke Claes, Elke Clijsters, Harry en Olga Zalenko, Marc Randschelders (Mercedes) , Johann Leten (Voka) en Ivo Marechal (ex CEO H. Essers) konden de talrijk opgekomen bezoekers in Kaai 16 kennismaken met jong Limburgs ondernemersschap.

“Met A Prima Vista trachten wij opportuniteiten te creëren en jonge ondernemers of nieuwe merken de kans te geven om zich te profileren in een interessant en complementaire netwerk”, aldus Michèle Thissen.

Zo kon je kennismaken met de mediterraanse keuken van Fratelli, de wijnen van Selezione Vini Italiani, high fashion show van La Cosa Donna/Uomo en Jadise handbags, een kunst en workshop van Picobelli, hair & make-up verzorgd door Sophie Gemels en Nathalie Cavini en een sigarenbar door De boekenbeer. Er wordt al druk gewerkt aan een nieuwe avond.