LimburgActueel.beOntdek Limburgse attracties en musea met korting

Door Redactie - 07 april 2017 - 0000 - Toerisme

Dagtoerisme Limburg, de koepelorganisatie van toeristische attracties en musea in Belgisch en Nederlands Limburg, lanceert de gloednieuwe versie van de Limburgpas. Met deze gratis pas kan je in meer dan 40 attracties korting of een verrassing krijgen. Goede nieuws is dat deze zowel in Belgisch als Nederlands Limburg geldig is. Vanaf medio april zal de pas ter beschikking zijn in tal van distributiepunten in heel Limburg. In de tussentijd kan je deze reeds downloaden via www.limburgpas.com! Één pas is geldig voor 4 personen tot maart 2018.

Ontdek Limburgse attracties en musea met korting
Foto: archiefbeeldDagtoerisme Limburg VZW (DAL) verenigt bijna 40 dagattracties in Belgisch en Nederlands Limburg. De grensoverschrijdende samenwerking heeft als doel het dagtoerisme in de beide Limburgen verder te promoten en ontwikkelen. De aangesloten toeristische attracties voeren samen promotie, werken aan seizoensverlenging, marktverbreding en kwaliteitsverbetering.

"Dagtoerisme Limburg, Belgisch en Nederlands Limburg heeft alle troeven in huis om de eigen inwoners een overheerlijk dagje uit te bezorgen in de eigen provincie of in het Limburg vlak over de grens!"

Vanaf dit jaar kan je trouwens deelnemen aan tal van winacties die georganiseerd worden doorheen het seizoen. Like en volg de Facebook-pagina daarvoor op de voet via  en wie weet scoor je wel een gratis dagje uit naar je favoriete Limburgse attractie of museum!


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139