LimburgActueel.beHasselt heeft er weer een schitterend schlagerfestival opzitten

Door Dominique Vreven - 04 april 2017 - 3500 - Cultuur

Het Schlagerfestival in de Ethias Arena van Hasselt was opnieuw een uitmuntende combinatie van sfeer, uitbundig gezang en dolle verkleedpartijen met vaste waarden en nieuwkomers die met groot orkest hun meezingers live mochten vertolken. Domper op de avond was wel dat de Italiaan Umberto Tozzi verstek moest geven, maar hij zal in 2018 wel van de partij zijn. Popzanger Udo, Swoop en Wendy Van Wanten vulden de leemte in. LimburgActueel was van de partij!

Hasselt heeft er weer een schitterend schlagerfestival opzitten
Foto's: D.VrevenVoor de presentatie van Het Schlagerfestival 2017 werd opnieuw beroep gedaan op Kürt Rogiers om de feestvierders te mennen . Johan Verminnen paste perfect in de verruimingsgedachte van het Schlagerfestival “Het was wel even wennen aan zo’n grote arena gevuld met 10.000 man, maar dat kan ik op mijn 65ste alweer op mijn palmares zetten."

Het olijke trio The Lynn Sisters alias Laura Lynn, Nathalie Meskens en Tine Embrechts mochten ook nog eens exclusief het immense podium betreden. Sasha & Davy kregen de kans om zich voor te stellen aan het grote publiek. “Voor ons is dit echt een droom die uitkomt. Elk jaar kom ik naar het festival om mijn man aan te moedigen als hij op het podium staat. Stiekem hoopte ik om er ooit zelf te staan, met hem. Ik ben heel blij dat het in 2017 zo ver is. Het is een mooie erkenning voor het harde werk dat wij de voorbije jaren geleverd hebben”, zegt Sasha enthousiast.

De meeste bijval kreeg Lindsay en vooral ouwe rot in het vak Willy Sommers die nog eens diep in de ogen mocht kijken van Wendy Van Wanten. De Romeo’s sloten de showavond af met een samenzang van al de artiesten met het meezingnummer Zingen lachen dansen.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139