LimburgActueel.beWow! Dino-paaseieren van ruim 40 kilo en 107 cm hoog

Door Redactie - 03 april 2017 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Zoals ieder jaar pakken meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn team uit met een volledig nieuwe paascollectie. Dit jaar staat alles in het teken van de narcis oftewel paasbloem. Maar naast hun eigen paascollectie kregen ze ook een last minute opdracht van de Britse top-modeontwerper Paul Smith... Hij heeft dit jaar een speelse dinosaurus als thema in zijn collectie. Inge Lijnen van Chocoladehuis BOON ontwierp op op basis daarvan grote en kleine dino-eieren.

Wow! Dino-paaseieren van ruim 40 kilo en 107 cm hoog
Foto's: Boon HasseltOp zaterdag 15 april ontvangen klanten in de boetieks van Antwerpen, Amsterdam, Luxemburg en Hamburg bij hun aankoop gratis een miniatuurversie. De kleine dino-eieren zijn ook gewoon te koop (8 euro) in de boetieks en bij Chocoladehuis BOON.

De indrukwekkende handgemaakte XXL-versies van maar liefst 40 kilo chocolade en een hoogte van 107 cm worden verloot onder de klanten in de boetieks in Antwerpen en Amsterdam én bij Chocoladehuis BOON in Hasselt.

Dit dino-ei van chocolade is nu al te bewonderen bij BOON in Hasselt en vanaf 10 april in de boetieks van Paul Smith in Antwerpen en Amsterdam, waar ook een tasting van Chocoladehuis BOON plaatsvindt.

 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139