LimburgActueel.beSporting Hasselt wil stunten tegen Beerschot-Wilrijk

Door Rony Maes - 30 maart 2017 - 3500 - Sport

Nu zaterdag 1 april om 20u00 speelt Sporting Hasselt in de eerste amateur afdeling zijn topwedstrijd van het seizoen. In het stedelijk sportstadion ontvangt Sporting Hasselt immers leider en allicht toekomstig kampioen Beerschot Wilrijk. De Antwerpse ploeg kende na het faillissement van eersteklasser Beerschot een nieuwe start in eerste provinciale en staat na drie opeenvolgende titels nu op de drempel van Profvoetbal.

Sporting Hasselt wil stunten tegen Beerschot-Wilrijk
Foto: Sporting HasseltBeerschot Wilrijk kan ook op een grote schare fans rekenen. 7.000 toeschouwers en meer zijn geen uitzondering in het Olympisch stadion. Ook op verplaatsing steunen de fans massaal hun ploeg. Zo kreeg Beerschot Wilrijk voor de wedstrijd van zaterdag dertienhonderd tickets toegewezen, waarvan 300 zitplaatsen.

Sporting Hasselt doet ook opnieuw een inspanning voor zijn fans. Zo wordt het Sporting dorp opnieuw opgebouwd. De prijzen werden democratisch gehouden met 10 euro voor een staanplaats en 15 euro voor een zitplaats. Bovendien heeft het team van Johan Houben sportief nog wat goed te maken na de 6-0 nederlaag in Virton.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139