LimburgActueel.beVersuz behoudt sterke positie in de DJ MAG top 100 clubs

Door Redactie - 30 maart 2017 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Naar goede gewoonte maakte het internationale magazine DJ MAG vandaag zijn jaarlijkse top 100 van beste discotheken ter wereld bekend. Versuz staat al jaren in de lijst en behoudt een ijzersterke positie met een 60e plaats. Opvallend is dat de Hasseltse club hiermee de hoogst genoteerde club is van heel de Benelux.

Versuz behoudt sterke positie in de DJ MAG top 100 clubs
Foto: VersuzElk jaar opnieuw kijken discotheken wereldwijd reikhalzend uit naar de jaarlijkse resultaten van de DJ MAG top 100 Clubs. Dit is een lijst van de 100 beste clubs, samengesteld door hetzelfde magazine dat ook elk jaar de top 100 van de beste DJ’s bekend maakt. Opvallend is dat Versuz dit jaar de hoogst genoteerde club is van de hele Benelux.

De afgelopen 12 maanden zat de club dan ook niet stil en bleef het investeren in kwaliteit en beleving. “In mei van vorig jaar vierden we onze 14e verjaardag, maar we waren lang niet van plan om op onze lauweren te rusten. Ook in 2016 hebben we alles op alles gezet om onze gasten telkens opnieuw een clubbeleving van het hoogste niveau te bieden", aldus manager Yves Smolders.

Vorig jaar werd dan ook gekenmerkt door enkele opvallende initiatieven, zoals de introductie van een geur-dj. Voor Halloween sloegen ze de handen in elkaar met de buren van Labyrinth Club en organiseerden ze de grootste Halloween party van het land, met het populaire Elrow party concept. Ook het zomerconcept Ipanema en de Moose Winterbar werden opnieuw uitgebreid.

Tenslotte blijft Versuz ook buiten de club zeer actief door samenwerkingen met prestigieuze events en clubs als Pacha, Tomorrowland en The Ark. Deze laatste is een gloednieuwe 4-daagse partycruise die op 31 augustus vanuit Barcelona uitvaart en waarop Versuz één van de stages zal hosten.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139