LimburgActueel.beGratis Kompassen stimuleren vrijetijdsbeleving bij Hamontse kinderen

Door Redactie - 29 maart 2017 - 3930 - Samenleving

Alle Hamont-Achelse kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar ontvangen in de week van 8 april een mooi geschenk van het stadsbestuur in de brievenbus. Dan worden er namelijk meer dan 2.000 Kompassen verdeeld. “Dit is een handig boekje bestaande uit 15 waardebonnen, die elk 1 euro waard zijn. Samen dus goed voor 15 euro zakgeld om te komen spelen, kijken, luisteren en sporten in Hamont-Achel", vertelt schepen Ilse Jaspers.

Gratis Kompassen stimuleren vrijetijdsbeleving bij Hamontse kinderen
Foto: PixabayDe Kompassen zijn een ‘remake’ van de huidige vrijetijdscheques, waarbij er een aantal wijzigingen ten opzichte van het vorige systeem werden doorgevoerd. “We hebben de leeftijdscategorie uitgebreid tot 3 jaar, maar ook het aanbod waarvoor de bonnen gebruikt kunnen worden is een stuk ruimer dan in het verleden”, zegt Jaspers. “Kinderen die nu nog vrijetijdscheques hebben kunnen deze wel nog gebruiken tot 30 september 2017. De nieuwe Kompassen zijn geldig tot 30 september 2018.”

Kinderen kunnen hun Kompas inzetten zoals ze dat zelf willen: voor het lidgeld van een vereniging, bij deelname aan een sportkamp, een bezoekje aan Cinema Walburg… De mogelijkheden zijn erg divers. Meer info hierover vind je terug via www.hamont-achel.be/kompas.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139